Servicii oferite
Pune o intrebare

Chirurgie Estetica

LipofillingChirurgia estetica este utilizata pentru a corecta un defect sau pentru a imbunatati aspectul fizic al unei persoane.

O persoana care apeleaza la chirurgia estetica face acest pas din dorinta de a arata mai bine, de a avea un aspect fizic mai armonios si atragator. Aceasta doreste sa corecteze anumite aspecte fizice ale corpului de care nu este multumita. De exemplu chirurgia estetica ajuta la indepartarea ridurilor, marirea sanilor sau corectarea formei nasului (rinoplastie).

De asemenea, chirurgia estetica are efect si asupra psihicului si a starii emotionale a pacientului. Prin modificarea aspectului fizic in bine, se va modifica si modul in care persoana respectiva este perceputa in societate si implicit, va creste si increderea in sine.

Daca doriti sa apelati la o interventie chirurgicala de acest tip trebuie sa identificati o clinica cu dotari moderne si cu o echipa de medici specialisti cu experienta. In foarte multe cazuri succesul unei astfel de interventii tine de experienta medicului chirurg si de dotarile pe care le are la dispozitie.

Fiecare persoana este diferita si de aceea pentru fiecare persoana in parte trebuie realizata o consultatie in care pacientul isi exprima dorintele si asteptarile, se stabilesc analizele necesare interventiei si in final, se alege tipul cel mai potrivit de interventie pentru pacientul respectiv.

Pentru a programa o consultatie la clinica de Chirurgie Estetica Iasi OminiClinic va rugam sa completati formularul din partea stanga.

Made by Positive Media